There was an error in this gadget

Tuesday, December 20, 2011

~Yang lepas tu lepas lah~

ok sudahlah dengan segala kesedihan yang melanda. aku sudah penat bhaaaa!! hahahaha.. yang buat TAIK dengan aku pergi mampus kau dengan hidup kau ~haaktuih aku bagi~ dan yang buat baik dengan aku ,TERIMA KASIH banyak-banyak . Saya amat lah menghargainya. And to all friend yang always by my side masa aku tengah sedih. Jasa you all memang tak boleh nak dibalas. Segala nasihat tu semua aku terima and akan digunakan di masa hadapan. ^^. Tanpa membe-membe hish tak tau la camne kan. Jadi gila dah aku. 

SPECIAL THANKS TO :


 JIJIE ~MISA ASAE



 SYID FUSHIWARA

ZIE HYUN JOO~kaka saya~ ^^


No comments: