There was an error in this gadget

Thursday, December 1, 2011

Tiba- tiba wish? memang tak lah,


okay. come on setelah sekian lama berpisah about 4 tahun tiba- tiba si dia datang kembali dan wish 'Happy Anniversary' kat korang? huftt..memang tak lah kan. nasib baik mood aku masih boleh dikatakan relevan lagi masa tu. Kalau tak memang dah lama kot aku sembur macam - macam. Dah aku dah lama lupakan semua tu. Tak nak fikir lagi dah. Ingat aku ni apa? ambooi..sedapnya dia ya. Mungkin aku kejam cakap macam ni. tapi aku jadi macam ni bukan sebab aku, tapi sebab orang lain yang start dulu. Aku tak mungkin la kan maki hmaun orang tanpa sebab yang munasabah. There's no reason ok? So lepas ni jangan cari aku lagi ok? Sebab dulu pun kau yang tinggalkan aku. Terus blah macam tu je tanpa explaination yang aku rasa cukup jelas untuk aku. so SORRY. aku tak dapat terima semua tu samapi sekarang. I did not hate you but i just cannot accept what u did towards me. SORRY. thx chow!

No comments: