There was an error in this gadget

Thursday, December 1, 2011

-memang dasar kurang ajar-


tah dari mana kau belajar agak nya. memang kau ingat kau lah perfectionist ya? pergi lah ke laut mahu pun lombong disitu lah tempat yang terbaik untuk kau. Hey kau ingat kau up to date kau cool? muka kau tunggu nak kena pecah je ok? kau datang dari mana ya? macam tak pernah jumpa orang. dah lah kuat mengutuk. hah! sapa makan cili api kau lah terbakar. Pergi mampus mahupun pengsan. Koma pun bagus juga untuk kau. kau inga kau paling bagus? perangai pun tak seberapa. sorry. aku kurang ajar? tengok diri kau sikit brooo..mulut tu jaga sikit kay. kau jangan ingat kau tak pelik di mata orang kay? sebenarnya kau orang paling pelik tapi orang just jaga hati kau je. kau paham tak? so boleh jaga hati dan prasaan orang? silalah beredar dari pandangan aku. Tak lalu nak tengok muka kau. sorry. chow!

No comments: