There was an error in this gadget

Wednesday, November 30, 2011

December.. be nice ^^


aku tak tahu pulak December ni banyak maknanya kan sesetengah  orang. Tapi bagi aku everything is still the same. Yang aku tau lagi dekat sebulan aku akan menghampiri umur 20 tahun, huwaahh..excited ni. rasa macam dah besar tapi sebenarnya tak pun. hahaha. aku cuma berharap semangat aku nak study hard this sem tak luntur. hufft! banyak benda yang aku kena recall balik ni. Tak boleh terlalu banyak main dah nowadays. ( baru nak sedar)  azam tak  mahu skip kelas lagi walau apa cara sekali pun. kalau terlambat pegi kelas naik jela fixie kan, hahahah..laju sikit. ! kali ni perasaan nak belajar tu semakin membuak-buak. aku pun tak tahu lah kenapa. Hope buat hangat-hangat taik biawak. hope untuk selamanya. Untuk rakan-rakan seperjuangan, hee..have fun in this new sem. ! yang sudah berkerja.! kuat kan semangat anda untuk meneruskan kelangsungan hidup. Okayh! peace yaww! ^^

No comments: