There was an error in this gadget

Wednesday, October 26, 2011

~conclusion for Karisma 2011 Segamat







Sooooooo... actually karisma dah un berakhir pada tanggal 23 haribulan yang lalu tapi aku ni ha yang lambat nak update post terbaru. maafkan saya ok. nasib memang tidak menyebelahi kami apabila we all tidak layak ke peringkat seterusnya . Bukan disengaja kan tapi terlalu ramai player yang injured and we all tak tak tahu nak substitute sapa. but its okay. the game is still on and each of the player done their best untuk Karisma kali ni. Thanks to all player yang dah bagi komitmen yang sepenuhnya sepanjang latihan pusat dan juga sepanjang Karisma yang berlansung di Johor baru baru ni. All player boleh mixed up very well to each other. Sepatutnya  
dari awal patut diletakkan satu dorm. Baru best! hahahahaha.. Thanks to our seniors KAK ADAH KAK SHAZA dan KAK ART kerana telah banyak membantu team dalam game kali ni. Sayang sekali Coach Mie tak dapat join perjuangan kami di sana. cukup rasa kehilangan nya. tapi tidak mengapa. Coach ada misi yang lebih penting iaitu menyambut kelahiran anak nya..Tahniah coach kerana telah dikurniakan baby girl! congrates! dan apa  yang penting di KARISMA 2011 SEGAMAT kita ENJOY! adios!!

No comments: