There was an error in this gadget

Sunday, September 18, 2011

~final exam?

aishh..memang aku ni macam biscut chipsmore dah. kejap ada kejap takde. aku dah tak melayari internet terlalu kerap kerana aku terlalu banyak kerja luar yang perlu di utamakan. eceh. bajet busy sangat je kan. bukan apa. memang ya pun. aku jarang nak beronline ni. masa sangat mencemburui aku. ceh what a sem ! sangat la pelik. rasa cam kosong je. apa ta yang aku dah belajar gamoknya. adeh! -.- banyak main aku ni.

so its been awhile and everything is changing..aku pun dah semakin hari semakin naik muak dengan perangai manusia. teringat dulu masa first aku nak masuk U. along aku pernah cakap. masuk U nanti macam macam orang awak jumpa. pandai pandai la nak cari kawan. and now masa part 3. aku dah rasa dah semua tu. pergh..manusia banyak ragam siot. sumpah! hahaha..setakat ni aku masih lagi waras. nak kata baik. memang tak. nak kata jahat.tah la biasa je kot. and tak penah pulak aku tengok ada orang takut nak berkawan dengan aku. diorang ok je. cuma kadang- kadang aku sedar yang aku ni terlalu banyak sangat bagi muka kat orang yang sepatut nya diberi muka. but thank god aku masih lagi mempunyai kesabaran yang amat nyata. ada masa aku sambung chow!