There was an error in this gadget

Tuesday, July 12, 2011

~kecederaan lutut yang menghadkan pergerakan~

so its been a week and a half lutut aku mengalami injury.
adehh. Agak merunsingkan apabila banyak game yang perlu aku lepaskan memandangkan injury yang agak serious ni.
what more can i say,
kasut futsal aku pun dah di HOLD so maybe setahun aku akan rest daripada game.
frustrated betul tapi ramai yang kata i should rest for a long time kalau kaki nak guna lama.
so. memang aku nak guna lama la kan kaki aku ni. jadi kena lah rest.
and my whole family dah tak bagi main futsal lagi.
MACAM MANA NI??
i dont know.
saya....
tetap nak main....

No comments: