There was an error in this gadget

Tuesday, July 12, 2011

~bertongkat ~





macam ni lah aku bila lutut dah meragam.
terpaksa la aku guna tongkat sakti pemberian abang sedara aku.
hahahahaha.
dah macam nenek tua dah orang cakap.
ada tu cakap macam gangster jengka baru pas gaduh.
hahaha..
kelakar jela.
bongok pun ada.
but its ok la.
tongkat pun tongkat la kan asalkan kaki aku tak sakit.
so ni ada sikit pic masa assignment untuk KO sport event.
sorry for my team cuz i dont help u all dat much kalau aku tak cacat and busy sal futsal aku dah lama dah tolong so sorry for that.
anyway nice EVENT!

1 comment:

paai said...

cun ahh jersi kau!nice