There was an error in this gadget

Tuesday, July 12, 2011

~maaf lah~


dah terlalu lama meninggalkan blog aku ni sampai aku dah tak tau nak post aku.
becasue lately too many things nak kena handle and fikir.
semester 3 yang aku rasa aku palaing kurang sekali online menggunakan lappy.
mostly ofcourse guna fone jela kan.
so anyone yang rasa ada something yang nak di share sila add facebook aku


and follow my twitter at :

hazzyhanafiah

~bertongkat ~





macam ni lah aku bila lutut dah meragam.
terpaksa la aku guna tongkat sakti pemberian abang sedara aku.
hahahahaha.
dah macam nenek tua dah orang cakap.
ada tu cakap macam gangster jengka baru pas gaduh.
hahaha..
kelakar jela.
bongok pun ada.
but its ok la.
tongkat pun tongkat la kan asalkan kaki aku tak sakit.
so ni ada sikit pic masa assignment untuk KO sport event.
sorry for my team cuz i dont help u all dat much kalau aku tak cacat and busy sal futsal aku dah lama dah tolong so sorry for that.
anyway nice EVENT!

~kecederaan lutut yang menghadkan pergerakan~

so its been a week and a half lutut aku mengalami injury.
adehh. Agak merunsingkan apabila banyak game yang perlu aku lepaskan memandangkan injury yang agak serious ni.
what more can i say,
kasut futsal aku pun dah di HOLD so maybe setahun aku akan rest daripada game.
frustrated betul tapi ramai yang kata i should rest for a long time kalau kaki nak guna lama.
so. memang aku nak guna lama la kan kaki aku ni. jadi kena lah rest.
and my whole family dah tak bagi main futsal lagi.
MACAM MANA NI??
i dont know.
saya....
tetap nak main....