There was an error in this gadget

Friday, May 6, 2011

~oh shoootttt!~penting ke kasut??

let say..balik dari UITM kau bawak satu beg besar bewarna merah,
dalamnya bukan baju.seluar.buku mahupun underwear.!
semua pun bukan.
apa yang ada???
kasut!!!kasut dan kasut!!!
hmmm..
kenapa mesti ada banyak kasut??
penting ke kasut?
WARRGHHH!!!
sangat penting ok!!!
ey lain kasut lain function k..hahahahaha!!
so i need different shoes la..!

takan aku nak pergi jogging pakai kasut nak pergi kelas??
takan pakai baju kurung nak pakai kasut jogging??
takan aku nak kelas pakai kasut jogging??
takan aku nak main futsal pakai kasut jogging?
tak ke pening tu??
aku yang tulis ni pun dah pening apatah lagi korang yang membaca kan..
macam tu lah jugak kalau kau pakai kasut tak kena tempat!hahahahah.
pening seyh!
alangkah bagus kalau ada kasut yang boleh bertukar mengikut keadaan..
saving sikit duit aku..heeheh.
so my mum kinda sick nak dengar aku nak beli kasut baru.
so kalau aku nak beli pun aku beli senyap-senyap jerp.
keselesaan itu penting dan kesempurnaan tu adalah satu yang perlu 
dan appearance really need to be took care of..^^

OH YEAH!!

No comments: