There was an error in this gadget

Thursday, May 5, 2011

~MOther's day AND HER birthday!~

MOTHER’
Ok wait mother’s day is coming soon!so nak buat apa ni?
And kebetulan pulak mama punya birthday satu hari sebelum mother’s day..
Adoi aku ni tak reti la nak celebrate-celebrate ni.
Even birthday pun we all bukan celebrate sangat pun.hahaha
Haaa…kelakar kan haritu birthday aku 6 March aku g la on call ngan mama..

“hello..maa..watpe?ingat tak hari ni hari apa??”
~jenis tak malu suruh mak ingat bufday~hahaha
“hello , haa , tak buat apa tengah tengok berita. Hari apa?hari Ahad kenapa?”
“laahh arini hari Ahad 6 haribulan , 6 haribulan 3..haaa..bufday orang la ama . tak ingat ea?”
“haa? Yeke? Awak lahir 6 haribulan 3 ke?haa..ok.awak nak apa?”

Twahahahahahahahahah!!kelakar kan!boleh tak ingat . Tapi untung la aku pun bukan jenis kisah kalau celebrate or tak. Bukan sesuatu yang wajib pun benda tu.  So tak pernah lah rasa kalau tak celebrate birthday rasa cam tak dihargai sampai merajuk nak lari dari rumah kan. Muncung mulut sampai boleh gantung hanger. Hahahahaha . itu tak mungkin.
So semalam my sis text and cakap nak celebrate birthday mama and sekali lah dengan mother’s day. Dia suruh aku pikir nak bagi hadiah apa kat mama. Mak aih aku pulak nak kena pikir. Nak bagi handbag , dia baru bagi handbag , nak bagi tudung Ariani? Alaaah..dah berguni dah tudung tu kat rumah tayah la.
So lastly cadangan nak beli gunting pokok yang machine punya.haa..senang nak buat bonsai kat umah tu kikikiki..aku punya lah gelak tapi aku setuju je dengan cadangan dia tu. So set la belikan dia benda tu. SETTLE!!!ok a tu kan?hhahaa…^^..


No comments: