There was an error in this gadget

Friday, May 6, 2011

~Masterchef Malaysia! how cool is that!!?


so akhirnya Masterchef telah membuka tirainya di Malaysia.
dan sesi uji bakat untuk rancangan ni dah mula start
aku tak ingat lah sesi uiji bakat tu kat mana yang aku ingat kau KDU COLLEGE kalau yang kat KL.
hahaha..alah bukan aku nak masuk pun kalau aku ingat audition tu.
so Masterchef ni ~mengikut pengetahuan aku lah~
dia akan ambil orang yang tak ada title chef and they just a common people who can cook very well in variety of meal and cuisine. so pertandingan ni sememangnya mencabar la kan.
untuk Masterchef Australia dey all memang ada high skill in cooking..
sumpah tak tipu.
tu tak tengok lagi kalau yang Masterchef Junior.
mak aih kau!
masak macam dah ada restaurant sendiri!
nak menagis aku tengok!sumpah hebat!!!
so dengan adanya Masterchef Malaysia
adakah rakyat Malaysia mempunyai bakat yang tersendiri dalam skill memasak mereka??
hahahahaha..kita tunggu dan lihat sahaja kerenah mereka!
oh yeah!

No comments: