There was an error in this gadget

Monday, May 16, 2011

~Jangan PUKUL-Pukul Girlfriend~ STOP avoid violation k..

I know know why lately aku ada je yang hinggap kat telinga aku pasal boyfriend pukul or lebih senang.. pukul dey all punya girlfriend. Wait. Bukan biasa-biasa punya pukul k. dah macam apa je aku tngok sampai berdarah kot. Lebam sana sini. Nak kata suami isteri memang tak lah kan. Nama pun boyfriend and girlfriend . but that title memang act as a license ke untuk pukul you all punya partner? Woo. If u say yes then I think you should go to the mirror and ask yourself betul-betul la. Tanya whether you are a human or animal. Where is the sense of humanity nowadays? Macam dah takde lansung. Harap je love couple tapi pukul terajang. Baik tak payah ada title LOVE COUPLE tu. Senang-senang bagi title HATERS COUPLE. Sesuai sangat la tu . come on la . you should treat your love one very well you know. Have a sense of huminity . be tolerate to each other la . kawal sikit rasa panas baran tu and cuba jadi pendengar dan bukan pemukul. Nasihat ni bukan ditujukan untuk siapa-siapa tapi diselitkan sekali dalam hati saya.
“AS HUMAN I HATE AND AVOID VIOLATION TOWARDS PEOPLE AND NOT TO FORGET TOWARD ANIMAL TOO”~(^^,)V PEACE!

No comments: