There was an error in this gadget

Saturday, April 9, 2011

~make up and bola??hey..chill la...^^~




 
Haa,tepat sekali!make up ke tak make up ke..its didn’t make a lot of differ kalau someone tu selesa dengan diri dia.tergerak hati untuk tulis entry kali ni sebab its not fair bila the other side of people cam tak puas hati kenapa perlu make up or tak perlu make up..heyy..guys come on..^^ tak perlu kot pertikaikan a girl need a make up or not.heee. ok maybe some girls tak suka and maybe some just cannot leave the home without it..so..what?is it a big deal?i don’t think so..hahahaha..sama lah jugak dengan boys pon.girls pun tak perlulah pertikaikan kenapa lelaki suka bola sebab tak semua lelaki suka bola kan?ok


normal situation sebab aku lalui kedua-dua situasi ni..^^

Salah seorang girlfriend aku bersuara:
“aku faham lah kenapa budak laki suka sangat main bola..aku rasa bola tu macam permainan bodoh je
Tak de bola tu kat kaki mula la dikejar-kejar..bila dah dapat disepak-sepak pulak..haish..ape la..>.<”
Dan…
Salah seorang rakan dari kaum Adam pula bersuara:
“aku sumpah tak tak faham kenapa lah dak perempuan ni suka sangat bermekap.mekap punya lah lama.
t dah malam sama gak..kene gak cuci muka tu”

woooww..
aku tak backup mana-mana..sebab aku sentiasa berada di tengah antara mereka..hahaha.
bagi aku make up bila rasa perlu dan kalau dah terbiasa.apa salah nya nak pakai hari-hari pun.tak menyusahkan orang lain pun
.lainla kalau ada orang lain yang iri hati dengan u all kan?hehe..tu Wallahuallam.
Dan untuk bola pula.aku suka bola.ye..aku suka bola..dan..aku main futsal.no doubt about that.so..bola bukan satu permainan yang bodoh.
Bola adalah satu permainan yang mampu memberi kepuasan kepada diri sendiri.kalah menang bukan tajuk utama tapi yang penting
How u play the game and how u use ur skill to play..^^
So..conclusion is?
Explore your brain and search for the right feel..^^
Adios!


No comments: