There was an error in this gadget

Sunday, April 24, 2011

~hahaha..tak sabar nak bukak buku baru~


okey seminggu lagi aku akan meninggalkan semester kedua aku kat UITM jengka ni.
and apa yang aku boleh cakap sem kali kinda mess up la..
cam serabut sikit..
hakk..
eh wait..
tiba-tiba trinagt ayesha cakap..
"jangan terhegeh-hegeh dengan orang yan tanak kita"
ok ayesha..thanks..
tiba-tiba je terkeluar daripada tema kan..hehehe..
but anyway life aku tak dela complicated sangat kat sini.
biasa-biasa je..buat hal sendiri sudah.
aku tak reti nak berserabut sangat kepala otak ni.
then benda yang dah lepas biarkan lepas.
aku ingat pulak quote ni ha..=="
"kau tak kan sedar orang sedang menghargai kau tapi kau akan sedar bila orang yang kau hargai tidak menghargai kau"
lagi sekali terkeluar dari lane perbualan..^^
and aku nak cakap satu je..
turun naik seseorang bergantung kapada behavior.
so nasib la.
terima jep apa yang bakal terjadi.
soo...hai sem 3..hazzy disini...^^

No comments: