There was an error in this gadget

Sunday, April 10, 2011

~exam oh exam!~


Hey..hey..hey..!
Final dah dekat..
Ok disebabkan preparation di tahap yang boleh lah dikatakan repeat semua paper next sem..
Maka menggelabah badak  la aku kann..
Ada dua minggu lagi so I think its  gonna be a tough week..==”
Terjun bangunan dan bunuh diri is not an option sekarang ni..its too late..hahaha^^
Even otak udang galah camne sekali pun aku nak menghadapi final untuk sem ni,
Aku tetap kena tabah menghadapi semua badai itu..cheewaaaah!!hahaha
Apa-apa pun yang paling penting pencil box aku sentiasa dilengkapi senjata-senjata utama seperti yang dibawah:
(ni senjata untuk aku je..untuk korang aku tak tau)hahahaha
*pen biru = 2 batang check!
*pen hitam = 1 batang check!
*Highlighter = 1 batang check!
*Pembaris = 1 batang check!
*Calculator Casio fx-570MS = check!

DONE.!!
Ok..aku dah ready nak masuk FINAL EXAM..
Hahahahahahhahaha!!
Bagus sangat la tu masuk OTAK KOSONG..
Anyway..for anyone yang ada FINAL EXAM ke..COMMON TEST.or EXAM LESEN KERETA ke..
GUDLUCK from HAZZY FOR ANSWERING THE QUESTION..^^
SALUT!!!^^

1 comment:

ziehyunjoo said...

andalah student terhebat..kah4