There was an error in this gadget

Friday, April 15, 2011

~ berusaha buat biasa~

ye.memang saya berusaha dan berpura-pura buat biasa.
tapi dalam hati ni sumpah la weyh..tahu nak cakap cam ne..
aku sorang je yang rasa 
sekarang ni kalau boleh tak nak libatkan sesiapa pun.
cuba nak tenangkan diri sebab dah dekat sangat dah dengan final.
tanak la campurkan problem aku yang tak berapa nak problem tu kan.
but its ok.
aku tak pernah membenci sesiapa.
sesungguhnya itu bukan la perangai azali aku.
cuba meg'chill'kan diri..
bila terfikir je pasal benda buruk-buruk  aku terus cari something else untuk hilangkan vision tu..
warrrgghhh...>.<
susah la but..its ok..cuba hazzy..chaiyooookk!!



No comments: