There was an error in this gadget

Wednesday, March 23, 2011

~tasty roll..jadi tikus iklan da aku..=="


thwahahhaa..
amende lah..
ni la tasty roll membe aku wat untuk product dey all..
trademark dey all
"fast and healthy"
amboooooiihhh...
dap nye....
hakkk..
yang kelakar nya aku nak kena berlakon bagai dalam dey all punya presentation..
wat testimoni la kunun,,,

so aku jadi lah seorang yang aktif bersukan and tak de masa nak masak-masak nieh.
=="
aktif kah aku??thwahahaha
tah lah..aku dengan ringan hati tolong lah dey all mejayakan nya..
ni la ayat aku...

"wooow!!this is very nice..!
as i am a sports person
i think this tasty roll suits me as it is healthy too..soo..great...!"^^

haaa..tengok je senang nak berlakon..dah nak dekat seploh kali aku wat tak jugak dapat-dapat..
hampeh..lembs sikit aku ni...=="

aku dok tolong wat product dey all..
padahal product aku still terbengkalai lagi..
hampehhh tul..hahaha
tape wat lek je dulu...
aku lagi la..nak wat compact powder la bagai..
aku pun ta sure agy.....hehehehehe^^

P/S: aku ske bab2 invent ni haa...^^