There was an error in this gadget

Friday, March 18, 2011

~senyum buat hati aku tenang~

senyum semua!!heeeeeee

senyuuummmm je macam kerang busuk,.
saya tak kesah orang nak cakap saya orang gila.
saya rasa tak salah un senyum.
heeeeee.... ;)
kadang-kadang bila senyum kat orang and bila orang tu senyum balik,
rasa cam tenang je hidup..
cam takde problem..
orang pun tak mengata..
kan elok macam tu ^^
kalau boleh saya nak avoid bad first impression orang kat saya ^^
jadi lah orang yang tenang dalam menjalani kehidupan
moga-moga dijauhi masalah besar..^^
~ AMIN~

No comments: