There was an error in this gadget

Saturday, March 19, 2011

~perlu ke korek hidung mcam tu sekali?~

aduuhh..
tak tau nak start cane..ok senang straight to the point.
masa ondaway aku nak pegi KL,
tatkala bas berenti kat traffic light.
tiba-tiba aku tengok la sorang uncle bawak moto honda cap berhelmet putih dan berbaju biru.
~ah kalau aku cakap detail pun bukan dia tau aku mention sal dia sekarang ni~.hahaha,,
aku tau la lama nak tunggu lampu ijau tapi....
dah tade keje lain sangat dah ke selain daripada...

KOREK HIDUNG???????! ! !

amboiiiiihhh..
dah la kat traffic light tu hang la paling depan sekali,
cover-cover la sikit nooooo..
pas korek tu buat muka tak bersalah pulak tu..
sengih pulak sorang-sorang..
haaa..sah la dia ni..kureng sikit kot..
tapi kalau kureeeng..,,
camne dia boleh bawak moto?
wallahualam la kaaan..

P/S: tolong la jangan korek hidung terutama masa traffic jam ke apa..orang nampak la..>.<

No comments: