There was an error in this gadget

Sunday, March 6, 2011

~no more respect towards you~



hey...sorry la ea...
selama ni..aku hormat kau...and sama lah dengan orang lain..
tapi sekarang no more..
aku bagi kau ubat...kau bagi aku racun.
aku bagi kau cake kau bagi aku taik..
terima kasih..

*NO MORE SWEET TALK FROM ME
*IM KINDA TIRED BEING TREAT LIKE SHIT
*BILA AKU BAIK,KAU BUAT SHIT
*TERIMA KASIH.

Jadi sebenarnya aku dah tawar hati..aku pun ada hati dan perasaan kot..
huh poyo??
lantak aku laahh,
kesah pulak aku dengan kau.

CONGRATES!!!

saya layan semua orang sama.
saya cuba jaga hati semua orang.
tapi ada ke orang jaga hati saya?
terpulang lah.
selagi awak respect saya,
Sememangnya saya akan respect awak..
tak payah cakap pun awak akan di respect oleh saya..

P/S: tanak tegur saya pun saya tak kesah la..



No comments: