There was an error in this gadget

Wednesday, March 16, 2011

~naaahh..hana tajima..heheheh ^^



left is my sis and right is Hana Tajima

ok at first seriously i have no idea who she is..
but then my sister yang dok story sal dia ni.
ok..hana tajima ni yang basically aku tau dia japanese girl yang masuk Islam.
and kinda popular sebab banyak design shawl yang mula jadi kegilaan ramai teenagers
and somehow dah jadi fenomena in fashion jugak la lebih kurang.
dekat youtube dia memang popular in bagi cara macam mana nak pakai shawl.
(sis aku mesti selalu tengok)hufftt..=="
hahaha..tapi sokay la kan..
hana tajima ni pulak leh la tahan comey dia.
no wonder...^^
so..dats it..
not much...hahaha^^
booooriiinnng.....

No comments: