There was an error in this gadget

Thursday, March 17, 2011

~maaflah.saya tak cepat menggelabah ok?~

walaupun saya dengan si dia hanya berkawan baik,
tapi saya tetap sayang dan hormat as my soulmate.
saya hormat dia.
and for most of all the time saya akan ingat dia.
saya tak cepat menggelabah nak cari orang baru.
saya bukan orang yang macam tu.
bagi saya even dia jadi kawan baik saya,
itu pun dah cukup baik.
daripada tak ada saya rela berkawan dengan dia.^^
saya tak terdesak nak cari pengganti.
let time decide what gonna happen next ^^
but as for now.
saya happy sebab saya masih berkawan dengan awak ~ W.N.P~

p/s: suka berkawan dengan awak tembikai.^^

No comments: