There was an error in this gadget

Saturday, March 19, 2011

~jalan sorang-sorang pun boleh ^^~





Dengan bertemankan Goldie,
aku klua shopping bujang di Times square>tau ke shopping bujang tu ape?<
hakz..shopping sorang diri la..
yang penting Goldie ada.
dia tak pernah tinggalkan aku.
dari start aku jalan aku rasa dah berjuta kali dah kot aku ulang lagu si fynn Jamal tu..
~Over~
dah memang best..nak buat macam mana,,sweet sangat bercampur sedey.
hari ni ramai orang la.
malas nak shopping lama-lama.
dapat je barang yang aku nak aku terus chow.
nak wat pe lagi lama-lama.
kalau ada teman tape jugak.ahakz.
wat hati ase sedey je tengok couple len bergumbira..
echeeeehh..
~jealous mode on~
sokay..
im gonna be fine..

No comments: