There was an error in this gadget

Wednesday, March 23, 2011

~its ok im fine here...~


waahhh...
yaaaappp..
dah lama tak dengar cerita pasal awak...
and for some reason i do miss u...^^
saya harap awak pun ok lah kat sana kaaann..
i know u gonna be fine..
and sorry lah kalau dah lama tak contact awak..
bukan apa kadang-kadang saya busy and saya tahu awak pun sama..
so saya tak salahkan situasi tu..
give and take la kan?
tak..semua benda tu tak susah kalau masing-masing faham.
saya tumpang gembira bila awak gembira and turut bersedih kalau awak bersedih..
hey..our relationship as friend never end ok..^^
dont worry..saya bukan orang yang macam tu..
saya doakan yang terbaik untuk awak..
friendship never end ok??
remember that..
ey ada masa jom la hang sesame..
member-member kan..^^
no hal la...
ada free time roger2 la orang kat Pahang ni..
no offence..seriously..chill je ok?


P/S: ye..saya ingat awak..awak jangan risau..saya still guna no lama..^^

No comments: