There was an error in this gadget

Monday, March 7, 2011

~Hidup seperti sedia kala~

jalani hidup yang biasa adalah yang terbaik pernah terjadi dalam hidup aku.
dalam sehari macam-macam boleh jadi
and setiap hari pun aku harap tak ada benda buruk yang terjadi kat aku or even orang sekeliling.
setiap hari aku akan buat benda yang sama..orang study aku study.
orang makan aku makan.
orang tidur aku pun tidur..haaaa...
tah..kadang-kadang rasa bosan.
but the best part of my life
is between this time..


5.30 petang-7.00 petang
my heaven time!!
stop study and start to play.hahahaha
tak futsal comfirm jogging.
lau aku tidur dalam bilik masa ni thats mean there must be something wrong with me.
ahakz..rasa cam tapir bunting je tidur dalam bilik time petang.


P/S:

*kalau ada problem..aku akan try busykan diri dengan berkomunikasi dengan orang lain.kalau sorang-sorang alamatnya gilalah asyik pikir sal problem je.

*hey chill lah,cubalah jadi diri sendiri and jangan cari pasal dengan orang lain.

No comments: