There was an error in this gadget

Monday, March 21, 2011

~forgiveness is all that i can give~

it is not compulsary if i said..
im too kind to give forgiveness..??
to me la kan..
forgiveness ni something yang boleh buat saya rasa tenang hati tau.
Bukan apa,
rasa lepas semua rasa hasad dengki or anything kat orang lain.
saya tak suka da terhutang rasa dengan orang lain.
and obviously saya tak suka ada hal buruk dengan orang lain.
soooo not me..
saya tak cakap pun saya baik..tapi memang dah perangai saya memang macam tu.
And parent saya tak penah ajar saya simpan dendam or hasad dengki dengan orang lain.
and saya sure la sume parent pun tak penah ajar anak-anak dey all benda-benda macam tu.
betul tak?heeeeee...

P/S: semoga hidup sentiasa ceria..^^

No comments: