There was an error in this gadget

Thursday, March 31, 2011

haaakkk...
game kat INTEC telah dibatalkan...
kesian coach...next time k coach...
banyak lagi game..so kita training for the next game..lupakan intec..
aku ni betul-betul memerlukan kasut futsal yang baru...
ye!!perlu...
tapi tak pe..aku bersabar..heee...simpan duit...

saya mengaku saya bengang sebab baju jersey yang ditempah tak dapat lagi...
bila ni..aku nak pakai laa dis weekend..hadoish!!

hmm...assignment aku buat bodo je..
bila nak siapkan??perlu ke tanya??siapkan sekarang la badak!!

yeee...saya jarang makan nasi sekarang..megi je la jadi makanan ruji..
dah macam mana??saya cukup malas nak turun cafe...tade mood la..


Wednesday, March 30, 2011

~rindu ayesha hanis laa...~



heeeeee...
windu ah dak ni....
weeeyy....
heeeee.....
fun je ngan dia nie...
ey ayesha...chill k...
aku tau ko tengah serabut..if anything..share la ngan aku..^^
key..^^ luv ya fren..

~sedikit cerita setelah lama menyepi..~

okeh..what a life..
tiba-tiba blank gitu je kan..
tapi aku tak rasa apa-apa..
kosong je..
yang ada member-member kat sini..
wat lek je la kan...
orang kata..

"hazzy...sume orang ko kenal..g memane pun orang tegur kau..kau tegur orang"

huh???hmmm...

tak salah kan ada ramai kawan??

yup..tak salah pun..asalkan kita tak cari pasal dengan orang lain..
tu pun dah kira ok...^^

saya sayang badak biru saya...

gaduh camne pun saya tetap dengan awak...

hmm...

saya dah di INVITED untuk join BRO ES FC...
is that a compliment or what??

i just dont know..what i know is..
i play as long as they need me...
UITM KHAZANAH ALAM?
STILL my PRIORITY....^^

love u all....^^


Monday, March 28, 2011

~huuurmmm..i just dont know...~

H
Kau katakan cinta gunakan akal
Bila aku gunakan, kau yang menyangkal
Bagaimana nak kekal
Kau katakan cinta gunakan minda
Bila aku gunakan, kau yang tak percaya
Bagaimana nak bahagia

P
Maafmu tak bererti, kau mudah sesali
Berulang kali telah kau mungkiri
Manis mulut berjanji terpedaya lagi
Menanti biar terus didustai
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa

L
Dan aku cuba sedaya upaya
Telah ku usaha dengan sepenuh jiwa
Bagaimana hendak ku lupa
bayangan wajahmu selalu di depan mata
harum baumu masih dapat ku hidu
Bagaimana ingin aku membencimu
Jikalau setiap hari merindu
Sekiranya derita merinduimu itu sebenarnya bahagia..
Aku pilih derita..

P
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
Mungkinkah esok atau lusa walau biarpun lama
Akan ku biar tiada, ku tetap kan setia
Entah bila akan tiba sampai jua harimu yang sama
Esok seperti semalaman yang tak berubah
Kaulah tanda tanya… kau tiada titik noktah
Ku dibuai mimpi lena dikejut igau semula
Kaulah tanda tanya… kau tiada titik noktah
Ku dibuai mimpi lena dikejut igau semula

H
Seandainya kau berada di depan mata
Mudah untuk aku berkata-kata
Supaya dapatku melihat seraut wajahmu
Walaupun belum tentu kau mahu bertemu
Apalagi memandangku
Setelah ku turutkan segala kemahuan kau mainkan perasaan
Begitu mudah kau ucapkan terimalah saja kenyataan…
Aku masih terkilan

P
Maafmu tak bererti, kau mudah sesali
Berulang kali telah kau mungkiri
Manis mulut berjanji terpedaya lagi
Menanti biar terus didustai
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa

H
Jika kau dapat memahami hati seorang perindu
Baru kau tahu derita hatiku
Jika suatu hari nanti giliran kau merindu
Baru kau ingat derita diriku
Segala yang berlaku bukan kemahuanku
Apa gunanya bahgia
Jikalau bahagia bersamamu hanyalah untuk sementara waktu
Aku pilih derita merinduimu

P
Maafmu tak bererti, kau mudah sesali
Berulang kali telah kau mungkiri
Manis mulut berjanji terpedaya lagi
Menanti biar terus didustai
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa



Wednesday, March 23, 2011

~tasty roll..jadi tikus iklan da aku..=="


thwahahhaa..
amende lah..
ni la tasty roll membe aku wat untuk product dey all..
trademark dey all
"fast and healthy"
amboooooiihhh...
dap nye....
hakkk..
yang kelakar nya aku nak kena berlakon bagai dalam dey all punya presentation..
wat testimoni la kunun,,,

so aku jadi lah seorang yang aktif bersukan and tak de masa nak masak-masak nieh.
=="
aktif kah aku??thwahahaha
tah lah..aku dengan ringan hati tolong lah dey all mejayakan nya..
ni la ayat aku...

"wooow!!this is very nice..!
as i am a sports person
i think this tasty roll suits me as it is healthy too..soo..great...!"^^

haaa..tengok je senang nak berlakon..dah nak dekat seploh kali aku wat tak jugak dapat-dapat..
hampeh..lembs sikit aku ni...=="

aku dok tolong wat product dey all..
padahal product aku still terbengkalai lagi..
hampehhh tul..hahaha
tape wat lek je dulu...
aku lagi la..nak wat compact powder la bagai..
aku pun ta sure agy.....hehehehehe^^

P/S: aku ske bab2 invent ni haa...^^

~mama saya suka saya pakai baju kurung haaa..^^a



eyyy...saya suka tau pakai baju kurung..
tak salah pun??omey jerp..
thwahahaha..
tah la..bagi aku tak pelik pun..
dah biasa dah kot pakai baju kurung..
bakpe nak malu?
kikikiki..
tak ke suuweett suwweett ke pakai baju kurung??
bapok???
dah tu??aku ni ape??
pulak dahh..
lantak lah nak cakap apa..yang penting aku suka je..
ske pegi kenduri kawin..
t leh pakai baju kurung..
tapi takde lah nak ber"heel bagai an..memang tak la tu..
kebapokan aku tak la sampai camtu skali lah kaaan...^^
wat lek je..simple sudey..
g kelas pun pakai baju kurung apa...wat leek je aku??
no hal je..^^

P/S:saya suka baju kurung cekak musang..^^

~its ok im fine here...~


waahhh...
yaaaappp..
dah lama tak dengar cerita pasal awak...
and for some reason i do miss u...^^
saya harap awak pun ok lah kat sana kaaann..
i know u gonna be fine..
and sorry lah kalau dah lama tak contact awak..
bukan apa kadang-kadang saya busy and saya tahu awak pun sama..
so saya tak salahkan situasi tu..
give and take la kan?
tak..semua benda tu tak susah kalau masing-masing faham.
saya tumpang gembira bila awak gembira and turut bersedih kalau awak bersedih..
hey..our relationship as friend never end ok..^^
dont worry..saya bukan orang yang macam tu..
saya doakan yang terbaik untuk awak..
friendship never end ok??
remember that..
ey ada masa jom la hang sesame..
member-member kan..^^
no hal la...
ada free time roger2 la orang kat Pahang ni..
no offence..seriously..chill je ok?


P/S: ye..saya ingat awak..awak jangan risau..saya still guna no lama..^^

Tuesday, March 22, 2011

OMG!OMG!OMG!lelaki zaman sekarang memang ramai yang desperate???



sebuah cerita bangang nak mampos dari lelaki yang desperate.

"hazz.."

aku:"hah nape?"

"i nak u"

aku: huh????

i love u..and i want u to be with me...

aku:~dalam hati~oh fuck..dia ni memang orang gila psycho!!mampos aku tak nak!
"wht the?????"

"why??i didnt deserve to love u??i know u already got your soulmate and i also got my girlfriend but can u just be my scandal?i love u la"

aku: KEPALA HOTAK KAU!!!!!!!!!KAU INAGT AKU APA??
pe kejadah aku nak kau!!
ingat kau sape nak scandal-scandal dengan aku..
kau ingat aku ni leh kutip-kutip je ke???
weh come on la ea...
cari perempuan lain k..
aku lansung tak berminat dengan 'KAU'
tolong ya...
SILA LAH SETIA DENGAN GF KAMU TU YA....

NI KEPALA HANTUK PUNYA ORANG...

DENGAN ORANG MACAM AKU PUN KAU NAK...

LELAKI ZAMAN SEKARANG MEMANG PATHETIC..OMG!OMG!OMG!


~tenang-tenang je..tu yang aku cuba buat sekarang..^^

wooooow...
it really take a lot of guts to be such a patience person..
i swear to GOD..
it is so hard..
im not lying..
i give all my best to be patience..
and i really satisfied cuz it worth everything..
everything runs smoothly when i keep myself calm and rational.
when i feel like i wanna burst out or something...
i will close my eyes...
breath in and breath out..
later on...

"Ya Allah.."

dats all da word that i can say...
and truly i said..
i worth to say it rather than say

"Babi"

when i say Babi evrything just goes wrong
and its like throwing the petrol gas to the burning fire...

p/s: u know what i mean when it come to this word...

~awak kelakar..mulut penuh semut sebab manis sangat~



hiiiikkk..
kelakar dowh...
bila ingat balik akan bebodohan keakuan di masa kelampauan,
sungguh menggeletek hatiku..
twahahahahahah^^
bapak "baik" kan kau ni?
heeee...
tu je la aku nak cakap..
mulut awak sangat manis wooo..
saya suka maa...^^
thwahahahahhaha
untunglah saya tak berapa kenal awak..^^
kalau tak..haaa...
tah...
apa yang haaa pun saya tak tahu la..^^
bye!bye! awak..saya tak mahu tahu pasal awak lagi..
terima kasih ya untuk semua..

GUDLUCK..^^

Monday, March 21, 2011

ber'camwhore bersama Alia Amira..^^ heeee...~

hape nya ni..=="
bzzzzz!!!bzzzzz!!!full disk!!
buruk nya muka!
arrrghhhh!!!
fuuuhh!!fuuuhhh!!



"I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read, and all the friends I want to see"

~fipper..heeeee..feel the rubber..~

hey pasal alas kaki pun nak update blog ke..
hah lantak aku lah..
KESAH PULAK aku kan..
haaa...meh nak habaq mai..
tak kesah lah korang nak cakap aku poyo ke mat rempit ke hape..
memang tak la kan..
adakah anda bangga pakai fipper?
adakah fipper menunjukkan status seseorang?
adakah anda salah seorang yang memilih kawan dari kalangan orang yang memakai fipper?
oh tidak sama sekali..!!hahahahahha
kepala hantuk kau..haaakkz...
tapi yang penting aku suka pakai fipper..
sebab dah memang sedap dipakai..
sedap sedap jugak..
aku pakai seliper ni sampai aku aku jatuh gedebuk depan toilet..
tapi aku tetap gak la pakai..
~sampai injured-injured pinggang aku tau~
tapak kaki aku dah dapat rase jalan tar tu pun aku tetap pakai..
punya a suka kan..
membe aku kate..

"aku rasa kau dah patut tukar dah sliper kau tu hazzy......"

aku senyap je...haaaakkzzz...
bila la aku nak tuka seliper ni..=="

p/s: sape boleh adiahkan saya sepasang fipper bewarna pink?


~i keep the boxes....~



stay there still..
dont move..
and i know u wont..
i just wanna keep u there,
and i can open it whenever i want,
im not gonna throw it away just like that,
i just want u to remains there,
not be as a statue..but be a memories...
i keep u in the box so u wont get out.
let the relationship end up..
thus, i know this feeling will never shut...

~forgiveness is all that i can give~

it is not compulsary if i said..
im too kind to give forgiveness..??
to me la kan..
forgiveness ni something yang boleh buat saya rasa tenang hati tau.
Bukan apa,
rasa lepas semua rasa hasad dengki or anything kat orang lain.
saya tak suka da terhutang rasa dengan orang lain.
and obviously saya tak suka ada hal buruk dengan orang lain.
soooo not me..
saya tak cakap pun saya baik..tapi memang dah perangai saya memang macam tu.
And parent saya tak penah ajar saya simpan dendam or hasad dengki dengan orang lain.
and saya sure la sume parent pun tak penah ajar anak-anak dey all benda-benda macam tu.
betul tak?heeeeee...

P/S: semoga hidup sentiasa ceria..^^

-kadang~kadang ~

hakikatnya
hidup ni tak semestinya semua tentang kita..
kadang-kadang kita perlu sedar yang keadaan sekeliling sebenarnya betul-betul
mempengaruhi cara kita berhadapan dengan situasi baru.
Kadang-kadang kita terpaksa buat keputusan sendiri,
and kadang-kadang kita terpaksa ikut keputusan orang.
Ingat hidup ni bukan hanya cerita tentang kita seorang je..
tapi.
melibat kan ramai orang.
And yes kita kena fikir pasal diri kita dulu.
buat apa yang terbaik untuk diri kita dan seterusnya baru la orang lain.
Tapi jangan la salah anggap mendahulukan diri sendiri bukan la bermakna pentingkan diri sendiri.
kalau awak seorang yang matang dan pandai memanipulasi situasi,
saya yakin..kamu paham apa yang saya tulis.
saya tidak cuba memberi kata-kata dan berharap untuk orang lain berfikir terhadap kata-kata saya..tapi..saya sebenarnya bermonolog dalaman..
so..monolog dalaman means..bercakap dalam hati dan pada diri sendiri kan?
so kata-kata di atas saya tujukan kepada diri sendiri dan bukan pada orang lain.

P/S: sori la ayat campur-campur.saya ni bukan perfect sangat..^^

~overboard~

It feels like we’ve been out at sea
So back and forth that’s how its seems
Whoa and when I want to talk
You say to me
That if its meant to be, it will be
So crazy in this thing we call love
The love that we got that we just cant give up
I’m reaching out for you tell me
Out here in the water and I)

I’m overboard and I need your love
Pull me up
I cant swim on my own
Its to much
Feels like I’m drowning without your love
So throw yourself out to me
My life saver
Life saver
Oh life saver
My life saver
Life saver
Oh life saver oh wow

Never understand you when you say
Wanting me to met you half way.
Felt like I was doing my part
Get bringing your coming up short
Funny how these thing change
Cause now I see

So crazy in this love we call love
And now that we got it
We just can’t give up
I’m reaching out for ya
Got me out here in the water and I

I’m overboard
And I need your love
Pull me up (Pull me up)
I can’t swim on my own
Its to much (It’s to much)
Feels like I’m drowning without your love
So throw yourself out to me
My life saver

It’s supposed to be some give and take I know.
Your only taking and not given any more
So what will I do? (So what will I do?)
Cause I still love you. (Still love you Baby)
You’re the only one who can save me

I’m overboard
And I need your love
Pull me up (Pull me up)
I cant swim on my own
Its to much (Its to much)
Feels like I’m drowning (Im drowning baby I’m drowning)without your love
So throw yourself out to me (Can’t swim)
My life saver
Life saver
Oh life saver
My life saver
(Its crazy, crazy crazy, yeah) Life saver
Oh life saver
Oh life saver
Oh life saver
Oh life saver
Yeah


Sunday, March 20, 2011

~makan tebu dan berkebun di rumah saya~





inilah adalah sedikit sebanyak aktiviti kalau balik ke rumah ku syurgaku.
hehehe..angkut 3 orang budak balik rumah and suruh dey all jadi buruh kasar pulak an..hehehe..
~tade a..memaen je..mampos dey all tamo datang dah kalau aku wat camtu an~
setelah mama ku mengutip terung ijau fresh dari kebun,kami terus melakukan aktiviti memasak cara anak dara..
amboiihh...
hahahaha..^^
actually aku tak ingat aku masak apa dengan dey all hari tu..adeeehh..=="
tapi..licin la jugak an..
orang dah lama tak balik rumah masa tu..
petang tu pulak we all pergi la menyapu di sekitar kebun kecil yang telah dibina oleh mama ku..
ahakz!
nampak pulak ada tebu kan...
hah...ambek kau...^^ makan la tebu tu puas-puas ya..^^
yang si ayesha tu pulak galok nak jadi phua chu kang...^^
hahahahahahaha

P/S: saya suka hidup kat kampung...^^

Saturday, March 19, 2011

~ini bestfriend saya..^^ badak biru..



okeh inilah badak biru yang telah saya mention sebelum ni..haaa
kikiki..even badak macam mana sekalipun.
saya tetap boleh piggy back dia walaupun pinggang saya sakit..
haaaaa..
dia ni perangai macam-macam oohh..
penad nak layan.
tapi nak wat cane..
si banyak cakap dan si gemuk..
haaakk...
seswai sangat la tu...
asyik nak gaduh je..lau jumpa seboleh-boleh nya nak bertumbuk bertampar..
kikikikiki...
okeh lahh..
ni untuk awak.
BADAK BIRU!!!!!hahahahahaha


~sejuk dan rasa nak demam tapi demi dia......~



tak apa..
demi dia saya sanggup tunggu.
even online sekejap je pun.
hey..kalau dah sayang..sayang jugak la.
hari-hari pun mahu gaduh..
even dah tak ada status..
we still got status of friend..
hakk..
ok la tu...^^

saya suka je awak cakap perut saya cam tayar lori.
saya tak kesah.
sebab saya tau awak adalah badak biru berkaki pendek.
apakan daya..awak mirip dengan badak tu..
hah?
saya babi?
owh..ok jep la..saya terima..
babi pun babi la..
at least babi tak bewarna biru..
thwahahhahahahahahha^^..
tembikai susu sangat manis..
saya suka..
nyuuummm..nyuuummm...!!!^^

~perlu ke korek hidung mcam tu sekali?~

aduuhh..
tak tau nak start cane..ok senang straight to the point.
masa ondaway aku nak pegi KL,
tatkala bas berenti kat traffic light.
tiba-tiba aku tengok la sorang uncle bawak moto honda cap berhelmet putih dan berbaju biru.
~ah kalau aku cakap detail pun bukan dia tau aku mention sal dia sekarang ni~.hahaha,,
aku tau la lama nak tunggu lampu ijau tapi....
dah tade keje lain sangat dah ke selain daripada...

KOREK HIDUNG???????! ! !

amboiiiiihhh..
dah la kat traffic light tu hang la paling depan sekali,
cover-cover la sikit nooooo..
pas korek tu buat muka tak bersalah pulak tu..
sengih pulak sorang-sorang..
haaa..sah la dia ni..kureng sikit kot..
tapi kalau kureeeng..,,
camne dia boleh bawak moto?
wallahualam la kaaan..

P/S: tolong la jangan korek hidung terutama masa traffic jam ke apa..orang nampak la..>.<

~jalan sorang-sorang pun boleh ^^~





Dengan bertemankan Goldie,
aku klua shopping bujang di Times square>tau ke shopping bujang tu ape?<
hakz..shopping sorang diri la..
yang penting Goldie ada.
dia tak pernah tinggalkan aku.
dari start aku jalan aku rasa dah berjuta kali dah kot aku ulang lagu si fynn Jamal tu..
~Over~
dah memang best..nak buat macam mana,,sweet sangat bercampur sedey.
hari ni ramai orang la.
malas nak shopping lama-lama.
dapat je barang yang aku nak aku terus chow.
nak wat pe lagi lama-lama.
kalau ada teman tape jugak.ahakz.
wat hati ase sedey je tengok couple len bergumbira..
echeeeehh..
~jealous mode on~
sokay..
im gonna be fine..

~weew..saya terlalu ingin kan kasut futsal ni..~

link blog dia...http://www.carikasut.com/2011/03/new-nike-5-gato.html


FRIDAY, MARCH 18, 2011

New Nike 5 Gato

RM299
Size: 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10

Info:
Rattle their nerves with your first touch and turn the game with your second in these Nike5 Gato Indoor trainers - the ultimate 5-a-side boots for indoor surfaces, designed to create space where there is none.

Featuring a synthetic leather upper with overlays on the toe and medial areas for durability, the Gato's mesh panels provide breathable comfort while the lacing is centred for a traditional fit.

New football specific cushalon technology provides fantastic cushioning to keep you comfortable for the duration of your game.

An articulated gum rubber outsole with honeycomb pattern for non-marking traction and flexibility.

Friday, March 18, 2011

~hey girl.hope u get well soon~



hanis...
bila la kaki u nak ok..
miss u la..
i wanna kick some ball with u la partner..
ahad ni ada selection Sukma..
i hope u can go along with me,,
tapi i pun tak comfirm lagi.
i hope ankle u sempat sembuh..
sedey je..
i slalu training tade u..
huwaaaaaaa...>.<
pls get well soon......

p/s: nampak tak bulu kaki saya???

~muka aku memang huduh masa makan?~



hahahahaha..buruk bebeno tengok muka aku masa makan eh?
tak apa..tu menunjukkan aku sangat tekun dalam melakukan sesuatu.
haaa..
free lenser pun free lenser gak..
makan tetap makan..hahahah
name pun ngadap makanan..
hobi aku suka makan..
nak tau time muka paling hodoh aku..??
hah..
stiap masa pun mmg da huduh..
nahh..tengok la lagi bertambah huduhnya..
oh yeah..

berus sabut VS shower net/sponge




hahaha..
antara dua ni yang terbaik bagi aku adalah berus sabut!
sebab apa aku pilih berus sabut sebagai pilihan?
sebab..
dari kecik lagi mama aku dok tonyoh berus sabut tu kat kaki and tangan aku.
tu kalau dia mandikan aku la..
haaa..punya la nak anak dia bersih kaaann..
mama saya tak manja-manja kan anak dia..
tade sponge-sponge ni.
shower net ke hape..tak main la..
hahahahaha...
kalau boleh nak tonyoh ngn berus besi lagi tau tak..kasi bersih punya.
bila dah besar..mula-mula try la jugak nak guna sponge-sponge bagai.
namun...
aku tak boleh terima pembaharuan itu.!
hahahahaha
berus sabut juga jadi pilihan utama.
tak pecaya?
try la tanya my mates..

P/S:mama saya bernama Puan Mahani..heheheh^^..omey jerp..

~senyum buat hati aku tenang~

senyum semua!!heeeeeee

senyuuummmm je macam kerang busuk,.
saya tak kesah orang nak cakap saya orang gila.
saya rasa tak salah un senyum.
heeeeee.... ;)
kadang-kadang bila senyum kat orang and bila orang tu senyum balik,
rasa cam tenang je hidup..
cam takde problem..
orang pun tak mengata..
kan elok macam tu ^^
kalau boleh saya nak avoid bad first impression orang kat saya ^^
jadi lah orang yang tenang dalam menjalani kehidupan
moga-moga dijauhi masalah besar..^^
~ AMIN~

Thursday, March 17, 2011

~over~ fynn jamal



What more do you want to hear from me?
Is there anything you wish to see?
A joke? A laugh? A smile? A cry?
A scream? A song? A lullaby?

See i know we are not who we were
I live in denial, remember?
So please don't ask me to open my eyes
Don't wanna wake up and realize

The honeymoon's over
That i should better
Be mature

I'm sorry i do not know what to say
Do understand i'm breaking, but hey
When you tell me that you are leaving
Don't think i didn’t see it coming

Of course i saw we are no longer
Having stuff we enjoy together
But can we play along our part

And not parade this change of heart?
Are you really sure?
That we off better
And over?

What more can i say when you wish to leave today
I wont break down now and burst
But..
Would you like to have one last breakfast?

Of course i saw we are no longer
Having stuff we enjoy together
But can we play along our part
And not parade this change of heart?
Are you really sure?
That we off better
And over?

~maaflah.saya tak cepat menggelabah ok?~

walaupun saya dengan si dia hanya berkawan baik,
tapi saya tetap sayang dan hormat as my soulmate.
saya hormat dia.
and for most of all the time saya akan ingat dia.
saya tak cepat menggelabah nak cari orang baru.
saya bukan orang yang macam tu.
bagi saya even dia jadi kawan baik saya,
itu pun dah cukup baik.
daripada tak ada saya rela berkawan dengan dia.^^
saya tak terdesak nak cari pengganti.
let time decide what gonna happen next ^^
but as for now.
saya happy sebab saya masih berkawan dengan awak ~ W.N.P~

p/s: suka berkawan dengan awak tembikai.^^

~saya tak malu jadi diri saya.^^~



duhhh..
saya ras atak perlu kot cuba-cuba nak jadi orang lain untuk disukai.
ahakz.
no thankz.
not my type la ok?
saya lebih suka bersikap terbuka dan menolak untuk menjadi salah seorang yang narrow minded.
oh tidak.
kalau keterbukaan saya buat awak saya annoyed dengan saya.
apa boleh saya buat?
and...
KESAH PULAK SAYA..
ahakz.
selain suka menjadi pendengar cerita,saya juga suka bermain pembaca berita berkepala tiga.
seronok larrrghh!!!

p/s: sapa berani nak main pemberita berkepala tiga dengan aku mai habaq kat aku nooo..

~bulu kaki saya macam berus besi?~

saya takut tengok bulu kaki saya^^ hahahahah


warrghh..saya memang tak boleh buat apa-apa tentang bulu kaki saya.
actually saya sayang gila bulu kaki saya.
saya tak mahu shave mereka.
mereka aset saya.
mereka anak saya.
hahaha^^
kalau saya pakai short mesti orang akan komen pasal bulu kaki saya.
heh??!!!
horror sangat ke bulu kaki saya??
saya rasa bulu kaki saya membuatkan kaki bersaiz balak saya bertambah sexy.
kira macam hiasan tambahan gituuuu..
aann...
haaaaa...
saya ok jer dengan bulu kaki saya..tade masalah pape pun.

Wednesday, March 16, 2011

~budak tecit yang dah besar~haha

Amirul atif cam shaolin da..

si kedek!hahaha!

waaahhh..
dak kecik ni dah besar dah.
dah pandai main otomen-otomen dah dengan aku.
hakz..
dah pandai gigit tangan aku sampai lebam.
dah pandai flying kss bila anta aku balik hostel..heheh
comey jerp..
cubit kang baru tau.!
hahaha..
nasib dia ingat lagi cikyah gemok dia sorang ni..
lau tak..kurung dia dalam stor..
hahahaha..
omey jerp!!!

~naaahh..hana tajima..heheheh ^^



left is my sis and right is Hana Tajima

ok at first seriously i have no idea who she is..
but then my sister yang dok story sal dia ni.
ok..hana tajima ni yang basically aku tau dia japanese girl yang masuk Islam.
and kinda popular sebab banyak design shawl yang mula jadi kegilaan ramai teenagers
and somehow dah jadi fenomena in fashion jugak la lebih kurang.
dekat youtube dia memang popular in bagi cara macam mana nak pakai shawl.
(sis aku mesti selalu tengok)hufftt..=="
hahaha..tapi sokay la kan..
hana tajima ni pulak leh la tahan comey dia.
no wonder...^^
so..dats it..
not much...hahaha^^
booooriiinnng.....

~nike lunar gato safari~

cool kan kasut futsal ni?
superb..!
tengok jela yang mampu.
haha..
sokay.
nanti dah ada duit Insyaallah.
saja suka-suka.
dah lama tengok.
smart kan?
tak harapkan sapa-sapa untuk belikan.
saya akan kumpul duit sendiri.^^

P/S:main futsal pun takde la hebat sangat..^^

~saya emosi bila saya tak pakai jam~


dah 3 hari saya tak pakai jam merah saya.
saya mengaku saya emosi.
saya tak bule la hidup tanpa awak my boboy G.
arrghh...
tape nanti saya hantar awak pergi hospital jam k?
nanti dia akan rawat awak.
awak dont worry.
kita akan bersama kembali melalui hari-hari seperti biasa.
saya sayang awak jam merah

P/S: jam saya bernama BOBOY G.haha^^

~makan megi favorite saya~



walaupun mampu nak beli makanan lain,
saya tetap pilih megi jadi makanan harian.
huh?tak elok?
ya saya tau sangat.
tapi.
kesah pulak saya.
pergi cafe pun tetap makan megi jugak.
haaa..
ok la tu kan.
saya cuba untuk stop minum coke.
yes im trying my best.
hahaha..^^

~my NEW idol~CHRISTINA PERRI

JAR OF HEART.

i know i can’t take one more step towards you
cause all thats waiting is regret
don’t you know i’m not your ghost anymore
you lost the love i loved the most

i learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

i hear you’re asking all around
if i am anywhere to be found
but i have grown too strong
to ever fall back in your arms

ive learned to live, half alive
and now you want me one more time

who do you think you are?
runnin’ ’round leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
don’t come back for me
who do you think you are?

it took so long just to feel alright
remember how to put back the light in my eyes
i wish i had missed the first time that we kissed
cause you broke all your promises
and now you’re back
you don’t get to get me back


who do you think you are?
running around leaving scars
collecting a jar of hearts
and tearing love apart
you’re gonna catch a cold
from the ice inside your soul
so don’t come back for me
dont come back at all

P/S: i cry when i sing dis song.