There was an error in this gadget

Thursday, February 17, 2011

~pernah terfikir untuk bunuh diri?aduuh..jangan...




bunuh diri?huffftt..memang tak lah..bila cakap macam tu mula lah orang cakap:

"kau tade problem leh ah kau cakap",

"kau taya nak cakap lebih la.t kau rasa la",

hahaha..best kan?hmm..tah la..slama aku hidup tak pernah pulak aku terfikir nak bunuh diri. Aku baru hidup 19 tahun.tak sampai 2 dekad lagi hidup..

BUNUH DIRI?? not an option..SORRY...

selagi ada waktu untuk hidup..hiduplah..live your life..jauhkan dari masalah..its all depend on u la whether u all nak ada problem or not...live is all about an option..kalau u decide tana wat masalah then u tade la masalah..if u deal with something wrong or what so ever..then deal with the consequences..ready for anything..and pandai-pandai la nak solve kan..hidup jangan suka menyalahkan oang lain.salahkan diri sendiri dulu..

P/S : ye saya tau hidup tak selalunya happy.. :)

No comments: