There was an error in this gadget

Tuesday, February 8, 2011

~awak jahat,bodoh dan berdosa!?? sapa yang layak untuk berkata begitu?



apa semua ni?


tiba-tiba persoalan ni trkeluar dari pale otak aku?ok wait?kenapa ni?
nothing.just terbaca dalam some kind of blog talking about this kinda sensitive polemic.tah la bagi aku perkara tu tak perlu diperbesarkan pun.Tapi.biasalah manusia. Tak pernah puas kalau tak mengata pasal orang. you know macam dah tak de mende lain nak diperbincangkan salain daripada topic tu. Padahal baiklah kau take serious sal family kau,kerja kau.isteri
kau.boyfriend kau.anak-anak kau daripada kau mengata certain-certain people yang tak pernah cari pasal dengan you all. You all sibuk-sibuk. Bukan niat nak backup or apa tapi its better u all jaga tepi kain u all sendiri la.(i mention this thing to all ppl yang berfikiran kolot dan otak sempit cam lubang cacing ya!)you all dok mengutuk tentang they all tu kenapa?kau rasa diri tu dah perfect sangat sampai sesuka hati kau nak judge orang whether dey all bai
k ke jahat?hey came on la old people. Tak payah la berfikiran tua sangat k?kau sibuk cakap berubah lah. Berdosa lah apa lah. kau fikir lah kau tak ada banyak dosa ke before kau cakap kat orang lain?parent they all tak bising pun.. come on la weh..stop it la..kalau solat kau penuh 5 waktu sehari semalam.wudu' kau pun perfect. Tajwid pembacaan Al-Quran kau perfect. Stiap masa pun bertasbih,tu takde masalah la. Tapi kalau kau rasa diri kau tade ciri-ciri tu.hey tolong la. Baiki diri sendiri dulu k?

P/s:MAAF terkasar bahasa. Saya tak perfect. senang cerita..........

No comments: