There was an error in this gadget

Tuesday, January 4, 2011

~things need to be settle down properly~

1. Tak banyak pun benda yang aku nak cakap..yang penting nya sekarang ni da pun masuk hari yang kelima aku mengharungi tahun 2011..but still i have a very hard time to to settle down things..but thank god i got few frenz yang sanggup bekorban sedikit sebanyak time dey all untuk aku..and for that..i wanna say thank u...aku tak rasa hidup aku terlalu complicated..cukup sekadar menganggap masalah tu adalah satu ujian...not more than that...it the things that i have to accept in life..its normal...for me..masalah tu datang and pergi...cuma satu je penyelesaian dia..cara kita bertindak dan langkah prevention...hmm..im more to listening and observing...aku tak kesah orang nak panggil aku bongok ke..sengal ke..for me..yang penting aku tak cari masalah dengan sape2..tp tolong...jgn cari masalah dgn aku...its gonna be worse...

2.lately..i really miss u la...i dont know why..at home..i tak rasa i miss u sampai camni..but i just dont know why ..its like evry night...i need u more and more,,,,aouuucchh..its hurts bby!!!!>.<..keitaro...miss u loooooo!!!>.


3.hmm..kadang kadang...hati rasa tersentap apabila setiap percakapan tidak diambil serious...
sorry....aku mempunyai hati yang kecil....>.<

4. pelik dengan manusia yang selfish..maaf..saya tak suka perempuan hipokrit macam awak..awak sungguh annoying dan perlu dihapuskan..maaf..awak perlu dihantar ke PLANET PLUTO...

5. wan nur nabilah.take care..u should take care of urself more..stop taking coke and ices....it make ur asthma worse...pleaseeee....


No comments: