There was an error in this gadget

Monday, December 27, 2010

~terNYATA DIRIKU BErHARGA...^^




haish...actually aku sangat terasa diri amat tak berguna lately...
bukan lately jer....almost everytime...i try to do my best la..
camne ye nak cakap...hmmmm.....tp....
aku tak buleh terus mengeluh.....oh tidak!!!!!katakan

TIDAK KEPADA MENGELUH!!!!>.<

manusia...mmg ada up and down dia..so...kena lah paham...bila time2 down la baru sedar kesilapan
and try cari mane kesalahan yang patut di repair....hohohoh..^^

hey take serious la...."ya....aku take serious la ni bongok..>.<

kenapa???aku tak cukup serious bila belajar????
hmm...bila aku serious...orang akan jadi ta selasa dgn aku....
betul...aku ta tipu...
"da tu yang kau sebok pk sal orang tu kenapa???kau berjaya..kau sakitkan dorg ke???"

cakap sal serious....teringat aku kat COACH MIE...

after futsal training..........:

C: "hazzy...ada nak cakap pape"

H:"errmm.....err..tade kot....errm...tade...saya just nak cakap...saya masih barru dalam futsal ni...and mintak senior sume tunjuk aja memndangkan saya just junior yang tak tau pape dalam game nie...and sepanjang saya pegi training sume..i try tto be chill and njoy cuz when im serious..u all may hate me....trust me..saya tanak perasaan tu timbul...^^."

C:...owh...k2.....~tersenyum~(ternyata dia tak percaya)

and setelah beberapa bulan bersama team....akhirnya...dia tahu tahap keserious-an aku dalam real life...^^

WHEN IM SERIOUS PEOPLE HATES ME!!!!!!>.<

thats why..im not use to be so serious.....
and im sorry...kadang2..im hurt bila aku srious...ppl will think dat it was just a joke..

hey....orang yang happy go lucky didnt have da right to get serious and mad????

u get it wrong bby...^^

orang2 ynag macam ni u all kena take attention bila dey all marah...cuz sumone may get hurt so bad....so...hati2 k???when they out of control..u just dun want them to get mad on any other dat...trust me....i meet so many of them...even...i have it some on me...
aku ta bagga dgn sikap aku yang macam tu...tapi..yes..i have feeling...and dun expect people all da same...^^






No comments: