There was an error in this gadget

Sunday, November 7, 2010

~Pagi yang sejuk dan suram~



*aku rasa...hari ni hari paling suram bg aku la..
tak tahu la kenapa.....tp...yang pasti..
pagi-pagi lagi aku dah bgn mandi2 and siap nak pergi hantar kakak aku g terminal...
aduii...dia kena balik...mak dia BREAST CANCER... and aku harap everything gonna be fine.....AMIN....






something so sweet about ehem2*...thwahahahahah




*isnt dat great..bila kita gaduh dengan someone....and that someone...is too ego nak tunjuk dia sayang kat kita tapi at da same time..bila kita da baik ngn dia..kita dapat tahu yang ringtone dia adalah lagu favourite kita???hahahahha^^...kelakar...then aku tanya...

"eh!asal wat caller ringtone lagu fav saya???"

"......................................................................"

"pat la jawab...sejak bila tahu lagu nie??"

"......................................................................."

"sejak bila letak lagu nie jd ringtone??"

'sejak kita start gaduh.......rindu adik la.."



hwahahahahahahahhahalhahahahhahahahahahahah^^....kelakar gila!!!

No comments: