There was an error in this gadget

Monday, November 1, 2010

~owh....damn!!!my sweet friend..and a horror guy!!






sumpah aku da gila...>.<>.< uish!!sumpah takut nk repeat paper...susa dow... huh!!!aku menyirap bila tgok org klua awal cuz da ciap wat account....!!! grrrrr!!mmg dengki habis la..hwahahhahahah..kentot bacin tol.... xley ke ondaway nk klua tu ko pas paper kat aku???tak ley?????hwahahaha^^ babi tol..^^ ~aduii.....aku tak tahu la kenapa a aboy ley suka kat aku...ttp mmg cam pelik gile.. wei tolong la..im not interested k....this thing really irritate me....im not ready for this...fuck it!! and aku sumpah aku tak ske...i wanna tell u~for u boy~i better find a girl y nampak ke GIRL~an dia k????tolong la....t u gak yang malu.im not gonna change anything about me ,my appearance or anything if i couple ngn u..OH NO!!!!hwahahahahhaha ~for da first time aku rasa aku sangat happy ngn member2 aku...serious....for all dis time...aku rasa aku tade la problem ngn dey all.. and thx god for that....aku ta ske konflik...a love dis type of relationship...i love my silly hyper friends!!u light up my day....and for some reasone why i love them more and why did i think they are so damn important.....cuz if im lazy...they will remind me.....if i wanna eat..they will accompany me...!!^^hwahahaha

~hey ayesha hanis...thx sebab belanja aku KFC...luv u la bro!!!^^

~hey wan.......ta payah nk tido sgt...hwahhaha~kuat makan!!perut buncit!!!~thx sbb aja account...and sume2 la..

~hey mai...ta payah nk ding dong sgt..thx sebab selalu bg support aku....tolong igt kan aku k sal blaja..aku ni senag leka......^^

~tiqa .....jgn emo sgt ye!!^^..hehehe...ske kerepek manis awak..hohohoohoh

~aza....pas math...round satu kampus k.....kasi gegar uitm..hwahahahah^^...nnt karok lagu i dont wanna miss athing lagi ea...TERBAIK LA KAMU!!!!!!

~izati....thwahahahaha^^...ske ye awak dpt ckp ngn dia balik..hwahhahaha^^... happy for u la...dun emo2 k..u r not invinsible.....^^hwahahahahah

1 comment:

azwa said...

happy nye kaw . . ! aboi . ? KANTOI . ! ahaaa . !