There was an error in this gadget

Saturday, November 6, 2010






~ ah hari yang trsangat babi...
pergi mampos la weyh..
da kenapa sume orang nak cari pasal ngan aku...dah la..aku malas nk kisah..
lantak kau la kau nk pk ke tak sal aku ...seriously aku da malas...blah la...>.<

SUMPAH AKU MARAH !!!!


ADVICES FOR LOSER BOYS!!!!!

eh tak payah la nak ber DRAMA sangat la ok???

tolong la...dah macam perempuan aku tengok....go to hell la ea????

aku ta ske la laki camtu.....LOSER!!!!

nak kongkong hidup aku..tu tak declair lagi....LOSER!!!

baru kenal satu hari dah nak mintak couple???LOSER!!!!

kau ingat semua perempuan sama????BOLEH BLAH!!!LOSER!!!

tak payah nak sweet talk sangat la weh.....kau ingat....ni zaman batu ke hah????LOSER!!!

ta payah nak nak I LOVE U SANGAT la....LOSER!!!

nak suruh aku jumpa tiap2 hari????eh HELLO!!!aku tak kahwin ngn kau lagi k???LOSER!!!

text tiap2 hari???ahh...annoying.....

xterima....pastu...buat ayat touching....ah ingat aku kesah ngn ayat touching kau???eh....boleh blah!!!!!LOSER!!!

nak MERAJUK BAGAI????eh shit..stay away from me......dun bea MAN la wey!!!








3 comments:

Nabelle said...

LOSER!!

maizatul aliah said...

fucking loser ! HAHAHA

Hazzy said...

tersangat loser la guys..sumpah!!!!hahahaha