There was an error in this gadget

Thursday, November 11, 2010

~aku akan dapat apa yang aku nak~





orang kejar bola...aku g bantai tengok je..thwahahha^^



ceh!!tolong la!!!!!!
nak gelak2 pulak......da KENAPEE????>.<


perghhhhh...semalam memang gila kentang la weh....sumpah aku nak pengsan..damn penat!!!tambah lagi ngan pening kepala aku nih...adui..TERBAIK WA CAKAP SAMA KAMU!!!^^

neverthought yesterday gonna be that hard...shit...!..bas lak jalan slow cuz semalam hujan lebat nak mampos....tapi tak nak la salahkan bas tu..tak pe la..untuk safety aku gak...bla..bla..bla..bla...sampai la aku kat pekeliling...aduish..hujan lebat pulak...>..<

AKHIRNYA!!!!!

sampai jugak aku ke PINGGIRAN USJ!!thwahahaha^^

berjumpa dengan LIL MONSTER TOMEY2!!

TERBAIK!!!!~malam tu sis aku decide dia nak pergi round ss7 jap tgk tudung kat area jakel...OMG!!!AL IKHSAN ada berdekatan!!!thwahahah...apa lagi...aku mula mengatur ayat....


along: "adik..jom teman g butik tudung jap..."

aku: "bole...jom2....eh....along....AL IKHSAN...weh...blanje kasut futsal satu...."heheheheheh

along; "nak yang macam mana??jap agy survey...tgk tudung dulu ea..."

aku: "oh yeah!!!TERBAIK LA ALONG!!!!hahahahaha^^...see??????

....oh ya...UNTUNG JADI ADIK BONGSU AN??? thwahahahahah^^

P/S:on previous post ada cakap nak kasut futsal baru....and da dapat pun..pasni nak apa pulak?
dapat ta rasa2 kalau mintak something else pulak??NAK IPOD.....thwahahahah^^


Sunday, November 7, 2010


do u feel like u being such a great friend to everybody???

do you feel like friend is always there when u need them????

do u just find your friend juz to have some fun and share ur sad story????

when u happy ....did u call them and share da happiness wth them??

did we being a good friend to our friend????

but...if we did good to them...can we be sure that they will be good to us too???

if i share things to them..did they do da same to me????

why did i have to think about da repayment....???

why dont we do it sincerely and with da sake of helping them??

why???why??why

but why there is WHY in our life????

why cant it just be...WHY NOT????

u know what i mean?????

~miss dat LIL MONSTER~

aduuuhhh......!!!
sumpah aku rasa cam nak balik shah alam skarang....
rindu a kat budak yang benama AMIRUL ATIF......
camne la dia skarang...aku da lama da tak balik sana......
atoyai....aku plak sibuk ngn futsal and final exam.....
tp mostly futsal la.....
aku harap t kat shah alam t Along and Atif datang gak tgk aku men...hwahahah..
tade la dtg tgk aku men..cuz aku pun bukan main pun...hwahahahahahha^^


::::::::::::::TERINGIN NAK BELI KASUT FUTSAL BARU:::::::::::::::::::::::::::::::::::

~Pagi yang sejuk dan suram~



*aku rasa...hari ni hari paling suram bg aku la..
tak tahu la kenapa.....tp...yang pasti..
pagi-pagi lagi aku dah bgn mandi2 and siap nak pergi hantar kakak aku g terminal...
aduii...dia kena balik...mak dia BREAST CANCER... and aku harap everything gonna be fine.....AMIN....






something so sweet about ehem2*...thwahahahahah




*isnt dat great..bila kita gaduh dengan someone....and that someone...is too ego nak tunjuk dia sayang kat kita tapi at da same time..bila kita da baik ngn dia..kita dapat tahu yang ringtone dia adalah lagu favourite kita???hahahahha^^...kelakar...then aku tanya...

"eh!asal wat caller ringtone lagu fav saya???"

"......................................................................"

"pat la jawab...sejak bila tahu lagu nie??"

"......................................................................."

"sejak bila letak lagu nie jd ringtone??"

'sejak kita start gaduh.......rindu adik la.."



hwahahahahahahahhahalhahahahhahahahahahahah^^....kelakar gila!!!

Saturday, November 6, 2010






~ ah hari yang trsangat babi...
pergi mampos la weyh..
da kenapa sume orang nak cari pasal ngan aku...dah la..aku malas nk kisah..
lantak kau la kau nk pk ke tak sal aku ...seriously aku da malas...blah la...>.<

SUMPAH AKU MARAH !!!!


ADVICES FOR LOSER BOYS!!!!!

eh tak payah la nak ber DRAMA sangat la ok???

tolong la...dah macam perempuan aku tengok....go to hell la ea????

aku ta ske la laki camtu.....LOSER!!!!

nak kongkong hidup aku..tu tak declair lagi....LOSER!!!

baru kenal satu hari dah nak mintak couple???LOSER!!!!

kau ingat semua perempuan sama????BOLEH BLAH!!!LOSER!!!

tak payah nak sweet talk sangat la weh.....kau ingat....ni zaman batu ke hah????LOSER!!!

ta payah nak nak I LOVE U SANGAT la....LOSER!!!

nak suruh aku jumpa tiap2 hari????eh HELLO!!!aku tak kahwin ngn kau lagi k???LOSER!!!

text tiap2 hari???ahh...annoying.....

xterima....pastu...buat ayat touching....ah ingat aku kesah ngn ayat touching kau???eh....boleh blah!!!!!LOSER!!!

nak MERAJUK BAGAI????eh shit..stay away from me......dun bea MAN la wey!!!








Monday, November 1, 2010

~owh....damn!!!my sweet friend..and a horror guy!!






sumpah aku da gila...>.<>.< uish!!sumpah takut nk repeat paper...susa dow... huh!!!aku menyirap bila tgok org klua awal cuz da ciap wat account....!!! grrrrr!!mmg dengki habis la..hwahahhahahah..kentot bacin tol.... xley ke ondaway nk klua tu ko pas paper kat aku???tak ley?????hwahahaha^^ babi tol..^^ ~aduii.....aku tak tahu la kenapa a aboy ley suka kat aku...ttp mmg cam pelik gile.. wei tolong la..im not interested k....this thing really irritate me....im not ready for this...fuck it!! and aku sumpah aku tak ske...i wanna tell u~for u boy~i better find a girl y nampak ke GIRL~an dia k????tolong la....t u gak yang malu.im not gonna change anything about me ,my appearance or anything if i couple ngn u..OH NO!!!!hwahahahahhaha ~for da first time aku rasa aku sangat happy ngn member2 aku...serious....for all dis time...aku rasa aku tade la problem ngn dey all.. and thx god for that....aku ta ske konflik...a love dis type of relationship...i love my silly hyper friends!!u light up my day....and for some reasone why i love them more and why did i think they are so damn important.....cuz if im lazy...they will remind me.....if i wanna eat..they will accompany me...!!^^hwahahaha

~hey ayesha hanis...thx sebab belanja aku KFC...luv u la bro!!!^^

~hey wan.......ta payah nk tido sgt...hwahhaha~kuat makan!!perut buncit!!!~thx sbb aja account...and sume2 la..

~hey mai...ta payah nk ding dong sgt..thx sebab selalu bg support aku....tolong igt kan aku k sal blaja..aku ni senag leka......^^

~tiqa .....jgn emo sgt ye!!^^..hehehe...ske kerepek manis awak..hohohoohoh

~aza....pas math...round satu kampus k.....kasi gegar uitm..hwahahahah^^...nnt karok lagu i dont wanna miss athing lagi ea...TERBAIK LA KAMU!!!!!!

~izati....thwahahahaha^^...ske ye awak dpt ckp ngn dia balik..hwahhahaha^^... happy for u la...dun emo2 k..u r not invinsible.....^^hwahahahahah